logo teho 100x297 grå hemsida png

Vi söker en Redovisningskonsult

TeHo Redovisning är en liten redovisningsbyrå med tre anställda. Byrån, som startades 2006, har kontor på Stigbergsliden i Göteborg och har ca 120 kunder. Kunderna är små och medelstora företag inom alla branscher. Vi erbjuder våra kunder hjälp med all ekonomi såsom exempelvis bokföring, löner, bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Då en av våra medarbetare inom kort flyttar till Stockholm söker vi nu en ersättare.

Vi söker en noggrann person med erfarenhet av bokföring. Arbetsuppgifterna är framförallt löpande bokföring och bokslut med egna kundkontakter/kundansvar.

Du måste ha arbetslivserfarenhet inom bokföringsområdet och erfarenhet av att jobba i Excel. Har du erfarenhet från en redovisningsbyrå så är detta naturligtvis meriterande. Då vi arbetar med Vismas program är även erfarenhet av dessa meriterande men inget krav.
Tjänsten är på heltid.

Relevant eftergymnasial utbildning är meriterande men inget krav.

Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan snarast till:

ted@tehoredovisning.se
www.tehoredovisning.se